Så bygger du ett enkelt utekök – steg för steg

Ett snyggt och funktionellt utekök med grill och rinnande vatten står högt på mångas önskelistor. Här får du veta hur du bygger ett eget!
Foto: LINA EIDENBERG ADAMO
Peter Englander är trädgårdsdesigner, trädgårdskreatör, författare och föreläsare guidar dig!
Foto: Peter Englander

Premium: Att ha en grill att laga mat på är härligt – men ett helt utekök är snäppet bättre! Middagarna på terrassen blir än mer underbara när du får tillaga maten i ett alldeles eget utekök. 

Att bygga ett eget utekök behöver inte vara så svårt. Men vad är viktigast att tänka på med ett utekök och hur ska man tänka med placering?

Trädgårdsdesignern Peter Englander berättar och visar här hur du bygger en enkel plats för matlagning utomhus, med skisser och bygginstruktioner steg för steg. 

Expressen Premium

Läs Premium gratis i två veckor

Alla kunder kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid. Nyhet! Nu ingår även alla artiklar på amelia.se i din prenumeration.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.