Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så byggde Jenny och Joel sitt drömväxthus

Byggde ett drömhus i glas. ”Vi har försökt att köpa det mesta begagnat eller använda saker vi har på ett nytt sätt”, berättar Jenny och Joel Hansson.
Foto: Therese A Svensson

På kort tid har Joel och Jenny byggt ett växthus för såväl odling som avkoppling. För att få det lättskött och praktiskt valde paret att kombinera en färdig växthusmodell med en hembyggd, putsad grund som matchar bostadshuset. Det mesta av inredningen är byggt med återvunnet material.

Här berättar de om hur de steg för steg byggde sitt drömhus i glas – från markberedning och hur de fyndade vackra återbrukat material, till ett färdigrest växthus med plats för både planteringar och middagar.  

Med deras 7 värdefulla växthustips får du guidning inför bygget av ditt växthus eller orangeri!

Expressen Premium

Erbjudande till dig: Läs Expressen Premium gratis till midsommar

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis t.o.m 25 juni 2021. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 79 kr/mån. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller endast fram till midnatt 16/5.

Gäller endast nya prenumeranter.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM – GRATIS TILL 25 JUNI” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Lena Ph håller kärlekslivet hemligt: ”Syns inte utåt”

Därför håller hon relationerna dolda • ”Ingenting man skyltar med”

Höj din pension med flera tusenlappar varje månad

Valet vid 65 som många pensionärer ångrar

”Malins” liv efter ”Vi på Saltkråkan”

Mötet med Astrid Lindgren • Fick nakenbilder • Känslorna om nya inspelningen