Proffskocken: Så gör du den perfekta carbonaran

Foto: PER RANUNG / Allt om Mat

Premium: Vad ingår i den klassiska carbonaran?

Och hur får man pastan så där perfekt kokt, lagom mjuk och hård på samma gång? Allt om Mat:s expert Gunilla von Heland guidar dig här till rätt koktid på pastan, vilken ost du ska använda, vikten av nymald svartpeppar i en carbonara och hur du undviker de vanligaste fallgroparna. Recept här!

Expressen Premium

Läs Premium gratis i två veckor

Läs alla artiklar gratis i två veckor, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Nyhet! Nu ingår även alla artiklar på amelia.se i din prenumeration.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Tre vildar, störtat styre och nytt parti i en leksaksbutik

Premium: Kaoset i Tidaholm – mastodontmötet fick allt att falla

Hemligheten bakom danska tv-undret – mörka baksidan

Premium: Minns du tv-succéerna? Från ”Matador” till ”Brottet”

Gustav, 23, om plötsliga hiv-diagnosen: ”Ska jag dö?”

Premium: Uppmanades att inte berätta något • 15 månader senare: Nya beskedet från läkarna