Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Proffskocken: Så gör du den perfekta carbonaran

Foto: PER RANUNG / Allt om Mat

Vad ingår i den klassiska carbonaran?

Och hur får man pastan så där perfekt kokt, lagom mjuk och hård på samma gång? Kocken Gunilla von Heland guidar dig här till rätt koktid på pastan, vilken ost du ska använda och vikten av nymald svartpeppar i en carbonara. Recept här!

Expressen Premium

Erbjudande: Läs Expressen Premium gratis till Valborg

Detta är ett erbjudande till dig från Expressen Premium. Premium är en tillsvidareprenumeration. Du läser gratis fram till 30 april 2021, därefter betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Ebba reagerar på bilden: ”Fult gjort”

Ebba Andersson i stor intervju inför VM ✓ Försvarar sin lillebror ✓ Pekar ut Johaugs svaghet

Tove och Benjamin tog över herrgården: ”Drömliv”

Paret förändrade sina liv och renoverade upp gården från 1700-talet

Tre personer berättar: Därför älskar vi analsex

”Anne-Lie”: ”Orgasmen blir mycket mer intensiv" • Sexologen: Så ska ni tänka