Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Proffskockarnas bästa recept för vardagarna

Havets Wallenbergare – och stjärnkocken Tom Sjöstedt.
Foto: Allt om Mat/TV4

De är som vi: Serverar blodpudding eller pasta när det kör ihop sig. Äter ibland vid tv:n eller framför paddan. 

Men skillnaderna mellan oss vanliga vardagsmatlagare och proffskockarna är att de kan genvägarna och planerar smart för att underlätta i veckorna. 

Här bjuder Lisa Lemke, Tom Sjöstedt och Tove Nilsson på sina familjefavoriter.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta premium – 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 1 maj 2021 är det Expressens koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Lämnade politiken för nytt jobb – fick jobbstöd

Toppolitikern ordnade dubbla ersättningar åt sig själv – över halv miljon kronor

Pontus Gårdinger gjorde succé – sedan försvann han

Utseendet kommenterades ständigt • Därför lämnade han rampljuset: ”Lätt att falla”

”Nu när det sänts och alla fått veta känns det tufft”

Så gick det efter ”Mästerkocken” • Öppnar krog med kungavän • ”Lite vita lögner”