Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Konditorn avslöjar: Så här lyckas du med kladdkakan

Kladdkakan toppas här med dulce de leche, grädde, banan, choklad och minimarshmallows.
Foto: Thomas Hjertén / Hembakat
Konditorn Anna Nordh.
Foto: Helén Pe/ Hembakat

Att baka en kladdkaka är väl inte så svårt, kanske du tänker? 

Men det finns många fallgropar längs vägen. 

Här delar konditorn Anna Nordh med sig av sina bästa knep som gör att din kladdkaka blir ljuvligt god och perfekt kladdig. 

Dessutom får du lära dig hur du undviker de vanligaste misstagen. 

Expressen Premium

Sommarerbjudande: Testa Premium fritt hela sommaren

Läs alla artiklar till 31 augusti för 0 kronor, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid, säg enkelt upp online när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Carlsons vinresa – mitt i skärpta restriktionerna

Semestrarna med familjen • Lyxhotell • Gastronomi-mat • Vinprovning i Skåne

John McAfees uppgång och fall – så var hans liv

Framgången och skandalerna • Dog i cell i Spanien

Våldtagen 12-åring blev tvångsgift med styvpappa

Klasskamrater hjälpte att larma • Advokaten: Aldrig haft så grovt hedersrelaterat ärende