Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Konditorn avslöjar: Så här lyckas du med kladdkakan

Kladdkakan toppas här med dulce de leche, grädde, banan, choklad och minimarshmallows.
Foto: Thomas Hjertén / Hembakat
Konditorn Anna Nordh.
Foto: Helén Pe/ Hembakat

Att baka en kladdkaka är väl inte så svårt, kanske du tänker? 

Men det finns många fallgropar längs vägen. 

Här delar konditorn Anna Nordh med sig av sina bästa knep som gör att din kladdkaka blir ljuvligt god och perfekt kladdig. 

Dessutom får du lära dig hur du undviker de vanligaste misstagen. 

Expressen Premium

Sommarerbjudande: Testa Premium fritt hela sommaren

Läs alla artiklar till 31 augusti för 0 kronor, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid, säg enkelt upp online när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Hon kan avgöra Löfvens framtid som statsminister

Politiska vilden Amineh Kakabaveh: "Måste se vad som står i stället"

Så blev Pernilla, 48, miljonär: ”Då jädrar ville jag visa dem”

”Jag rusade direkt in en Louis Vuitton-butik”

Joni & Mathias: Nakenbilderna stärker kärleken mellan oss

Småbarnsföräldrarnas annorlunda sätt att hålla liv i åtrån: ”Vi har ett mission med våra bilder”