Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kockens tips: Här är bästa köttet att lägga på grillen

Satsa på kvalitet, det finns både KRAV-märkt och naturbeteskött att välja på tipsar kocken Gunilla von Heland.
Foto: Privat / Privat/Gunilla von Heland/Allt om Mat
En god marinad lyfter smaken till helt nya höjder.
Foto: COLOURBOX / colourbox.com

Vad ska vi grilla i helgen? 

Lyft blicken från entrecôten och den lyxiga biffen – välj i stället något av det som kocken Gunilla von Heland tipsar om. 

Här hittar du också recept på smarriga marinader och tillbehör. 

Expressen Premium

Läs Premium gratis i två veckor

Läs alla artiklar gratis i två veckor, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Finansmannen i bunkern: För tankarna till Guantanamo

Max Serwin om livet i fängelset

Räntan går upp och börsen faller – så ska du agera nu

Experternas råd: Branscherna som gynnas

Okända detaljerna om den nya skivan – inifrån Abba-studion

Bernard Löhr - mannen bakom skivan - om • Nya låtnamnen • Så gick återföreningen till