Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Experternas superguide – så blir du en mästare vid grillen

Visst är det underbart att grilla nu när våren är här och sommaren kryper närmare. Men det finns en hel del att tänka på kring grillen.
Foto: Adobe Stock

Vad är skillnaden mellan direkt och indirekt grillning?

Måste man ha termometer? Vad gör jag med askan? Här delar Allt om Mat:s redaktion med sig av tipsen som förvandlar dig från rookie till grillproffs.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta premium – 1 mån gratis” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Infekterade striden om Gröna Lund: ”Varför ska jag behöva flytta?”

Anklagelser om jäv • Protester • ”Varför ska jag behöva flytta?”

Slog sambo med piska – krävde koll av underliv

Misstänkta balkongmordet i Eslöv tog helt ny vändning

Nu kommer nya PPM-pengarna till ditt konto

9,8 miljarder kronor delas ut till pensionsspararna