Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Experternas bästa tips för att lyckas med hemmabryggeriet

Patrik Norrlöf brygger helst alkoholstark och kraftfull öl där alkoholsmaken inte känns, samma typ som det belgiska märket Duvel.Foto: Torbjörn Lagerwall

Hantverksöl från mikrobryggerier är en trend som har kommit för att stanna. Utbudet är stort men för den som vill testa att brygga själv finns det bra tips för att verkligen lyckas.

– Det är verkligen ingen materialsport, det mesta man behöver finns i ett vanligt kök, säger mikrobryggaren Patrik Norrlöf.

Expressen premium

Starta Premium direkt– första månaden är gratis

Premium är en digital prenumeration. Läs utan kostnad i en månad, därefter 69 kr/mån. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online när du vill.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.