Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Expertens tips: Så inreder du med årets trendfärger

Matcha möblerna med väggen för en enhetlig bas. De ljusa kulörerna dominerar, och de naturligt beiga ger en behagligt neutral grund. Dörren är målad i Alcro Stil 008 Juniperus och väggen i 001 Stråhatt.
De varma bruna kulörerna gör ett återtåg i våra hem. I köket ger den gyllene bruna Lady Wonderwall 12127 Earthy Brown från Jotun väggen en rustik och jordnära känsla. Fönster och golvlister är målade i Lady Supreme Finish silkesmatt 12127 Earthy Brown.
Fler nyanser av grönt lyfter fram varandra, i köket är det extra fint att matcha det gröna med rotting, marmor och krispigt linne. På väggen syns kulören Emalj 819 från Beckers kulörtrend Grounded Green.

Jordnära och naturligt, avskalat och poppiga pasteller – det är kulörerna som gör entré i våra hem under 2021. 

Inredaren Leonor Juhl tipsar om hur du kan förnya och förvandla ditt hem med årets trendfärger!

Expressen Premium

Erbjudande: Läs Expressen Premium gratis till Valborg

Detta är ett erbjudande till dig från Expressen Premium. Premium är en tillsvidareprenumeration. Du läser gratis fram till 30 april 2021, därefter betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Oron i Gävle efter skenande smittan

Mutationen drabbade 43 procent • Microsoft tros vara källa – en av tio smittade på bygget

Ebba Busch polisanmäld i infekterade husstriden

Bekräftat: Förtalsanmälan har kommit in • Busch: ”Mediaspel”

Vincent, 14, gick från noll till 100 procents närvaro i skolan

Anne, 49, om kampen: ”Det lilla som fanns kvar av mig som mamma låg i bitar i hallen"