Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Expertens tips: Så inreder du med årets trendfärger

Matcha möblerna med väggen för en enhetlig bas. De ljusa kulörerna dominerar, och de naturligt beiga ger en behagligt neutral grund. Dörren är målad i Alcro Stil 008 Juniperus och väggen i 001 Stråhatt.
De varma bruna kulörerna gör ett återtåg i våra hem. I köket ger den gyllene bruna Lady Wonderwall 12127 Earthy Brown från Jotun väggen en rustik och jordnära känsla. Fönster och golvlister är målade i Lady Supreme Finish silkesmatt 12127 Earthy Brown.
Fler nyanser av grönt lyfter fram varandra, i köket är det extra fint att matcha det gröna med rotting, marmor och krispigt linne. På väggen syns kulören Emalj 819 från Beckers kulörtrend Grounded Green.

Jordnära och naturligt, avskalat och poppiga pasteller – det är kulörerna som gör entré i våra hem under 2021. 

Inredaren Leonor Juhl tipsar om hur du kan förnya och förvandla ditt hem med årets trendfärger!

Expressen Premium

Unikt erbjudande: Expressen Premium gratis i tre månader

Expressen Premium är en digital tillsvidareprenumeration. Kostnadsfritt gäller de tre första månaderna, därefter betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta premium – 3 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

”Jag gick från yrkeskvinna till att ligga bältad och skrika om hjälp”

Anna, 49, blev svårt utbränd – så tog hon sig tillbaka

Därför bar Kamala Harris lila under installationen

Harris, Obama och Clinton bar lila

Fem personer berättar: Så har vi sex på jobbet

Låtsas vara med på videomöten • Äldre chefens älskare • Onaniluncher