Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Experten Jessica Frej: Här är den bästa grillen för dig

Matinspiratören Jessica Frej har skrivit boken ”Grilla: hur lätt som helst” och har många bra tips för sommarens grillande.Foto: Lina Eidenberg Adamo / amelia Sommar
”Ett tips är att tänka på grillen som en stekpanna och en ugn. När du grillar på direkt värme är det som att steka, när du grillar på indirekt är det mer som att använda en ugn”, säger Jessica Frej.Foto: Lina Eidenberg Adamo / amelia Sommar

Är du en partyfixare som vill bjuda storfamiljen på BBQ, en balkonggrillare eller någon som vill att maten ska vara klar på ett kick? 

Oavsett behov så har vi letat fram maskinen för dig – från budget till lyx. 

I vår guide hittar du 12 gasol-, el- och klassiska kolgrillar i alla prisklasser och grillexperten Jessica Frejs bästa tips!

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Nu ligger den jobbigaste coronafrågan på bordet

Viktor Barth-Kron: Centerns inspel har betydande sprängkraft

Dotterns inspelning avslöjade styvpappa

Skulle ”lära henne” • 13 års fängelse och utvisning

Männen som åkte fast med Paolo Roberto

Greps i polisens razzior • Betalade 4 000 konor