Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Drömmen om en pool bestämde valet av hus”

Rania Shemoun Olsson har jobbat länge på TV4. ”Förra våren blev vi nominerade till vår första Kristallen för TV4:s specialprogram om coronaviruset, där tittarna fick ställa frågor till olika experter”, säger hon stolt.
Foto: Stephanie Sifvert
Foto: Stephanie Sifvert

Rania Shemoun Olsson är tacksam för att hon stod på sig och köpte en tomt med plats för en stor pool. Under det gångna coronaåret tillbringade hon och familjen många härliga soltimmar i den.

Men en stor villa har inte alltid varit verkligheten för Rania, som kom till Sverige som 3,5-åring efter att ha flytt kriget i Libanon. 

– Så från det till att nu, som jag tycker, ha ett jättefint hus med pool … Det fanns ju inte på världskartan då. Det handlade bara om att överleva, säger hon. 

Expressen Premium

Sommarerbjudande: Testa Premium fritt hela sommaren

Läs alla artiklar till 31 augusti för 0 kronor, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid, säg enkelt upp online när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skandalen bakom paret Gates miljardskilsmässa

Otroheten som avslöjades • Pengarna • ”Låtsas som att det aldrig hänt”

Alla vill renovera – men brist på virke i sommar

Byggjättarnas rekordvinster • Renoveringar har ersatt resor

Sofia Wistams okända lyxliv: ”Fick en chock”

Miljonerna • Pampiga huset • Skärgårdslyx • ”Inte så driven av pengar”