Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Höststart och extra kampanj för Premium - läs gratis till 31 oktober

Expressen Premium börjar hösten med nysatsningar. Bland annat lanserar vi en helt ny sida för korsord, med fyra kluriga kryss - och små kryss och knep som är perfekta att lösa i mobilen.

Dessutom har vårt Fantasy Manager-spel för SHL och Hockeyallsvenskan kommit i gång.

Vill du vara med kan du nu läsa gratis ända till 31 oktober. Då får du tid att kolla in alla nyheter i lugn och ro. 

Som alltid får du mängder av journalistik som tar dig med till platser runtom i hela världen – samt hjälper dig i din vardag.

Efter din fria period kostar Premium 69 kronor i månaden.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Lös nya korsord varje dag

Den 16 september kommer de nya korsorden till Premium. Varje dag kommer korsord som tidigare varit publicerade i dagstidningen samt i våra magasin Korsord och Söndag att bli tillgängliga för digital lösning.

Nya minikryss och knepiga pussel

Den nya korsordssidan kommer inte bara att innehålla korsorden, utan du får varje dag också små pussel och minikryss som är perfekta att lösa i mobilen på bussen, tåget eller när du bara får någon minut över. Olika former kommer varje dag.

Spela Premium Manager och tävla om resor för 25 000 kronor

Redan nu finns Premium Manager - ett Fantasy Manager-spel som är bara är tillgänligt för dig som har Premium. Välj ut spelare till dina lag i SHL och Hockeyallsvenskan och var med och tävla om presentkort på resor värda upp till 25 000 kronor.