Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Erbjudande: Få Expressen Premium gratis hela sommaren

Starta Premium nu så får du läsa gratis hela sommaren!

Efter denna period övergår det till en tillsvidareprenumeration och kostar 69 kronor i månaden.

Expressen premium

Starta Premium direkt
– första månaden är gratis

Premium är en digital prenumeration. Läs utan kostnad i en månad, därefter 69 kr/mån. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online när du vill.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Unika reportage och artiklar som hjälper din vardag

Expressens journalister skriver varje dag reportage och artiklar som bara du som har Premium har tillång till. Det är unika rapporter från platser runt om i världen, reportage från Sverige och guider som hjälper dig i din vardag.

Böcker och magasin varje söndag hela sommaren

Under sommaren kommer vi bjuda på hela 37 böcker och specialmagasin om allt från grillrecept och bakning till dramatiska brott och Sveriges blodiga historia. Ny läsning kommer varje söndag.

Erbjudanden och horoskop

Som prenumerant kommer du också åt attraktiva erbjudanden och rabatter. Du får även  horoskop och veckohoroskop från flera astrologer.

Tidningen varje dag

Med Premium kan du läsa papperstidningen digitalt varje dag. Du får både Expressen och våra lokala editioner GT och Kvällsposten, samt våra magasin.

Expressen Premium är en tillsvidareprenumeration. Du som tackar ja till detta erbjudande får tjänsten utan kostnad fram till 31 augusti . Därefter förlängs den med en månad i taget till en kostnad av 69 kronor i månaden.