Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bara för dig med Babycard: Expressen Premium gratis i tre månader

Nu kan du som har Babycard läsa Expressen Premium gratis i tre månader. 

För att komma i gång klickar du på Starta Premium-knappen här nedanför.

Vill du läsa mer om vad du får med Premium kan du se några exempel på artiklar under köprutan.

Expressen Premium

Erbjudande med Familjekortet: Premium gratis i tre månader

Expressen Premium är en digital tillsvidareprenumeration. Kostnadsfritt gäller de tre första månaderna, därefter betalar du 79 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta Premium – 3 mån gratis” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Om du inte kan se köprutan från Klarna här kan det bero på att du redan har en prenumeration på Premium. Erbjudandet gäller endast nya kunder.

Råd, pepp och guider kring träning och hälsa 

Träning och hälsa är viktigt genom hela livet. Här ger personliga tränaren Jalica Skarheden Mix råd om hur du blir vältränad efter graviditeten. Och här hittar du flera artiklar om hälsa och träning. 

Experterna hjälper dig i din vardag

Känsloutbrotten varierar med åldern och att tampas med barns känslor finns med genom hela föräldraskapet. Ibland ser man ingen ände på utbrotten och det är lätt att känna sig vilsen och maktlös. Här ger psykologen Hedvig Montgomery en plan för hur du kan förkorta utbrotten – utan att tumma på uppfostran.

Föräldrar delar med sig om sina liv och av sina erfarenheter

Att prata om missfall har med tiden gått från skamfyllt till viktigt, men i många fall har omgivningen blivit obekväm. Det säger Sandra Friberg, 37, som sex gånger varit med om missfall. 

Få koll på det alla föräldrar undrar om

Hur mycket skärmtid är okej?   Och hur får man regler för skärmtid att funka i praktiken?  Här ger fyra experter sin syn på hur du bäst gör för att barnets tid framför skärmen ska bli berikande och inte leda till ohälsa eller konflikter. 

Så hittar ni tillbaka till lusten efter att barnen kommit

Det är naturligt att sexlusten går upp och ner i livet. Stress, trötthet och slentrian är några vanliga lustdödare. Sexinspiratören Marika Smith hjälper ofta personer och par som behöver hjälp att hitta gnistan igen. Här ger hon sina bästa tips för att kickstarta sexlivet – igen. 

Foto: Mykhaylo Feshchur

Allt om relationer och familjer

Konflikter och slitningar uppstår i de allra flesta familjer.  Men att få en bonusfamilj att fungera bra kan vara extra knepigt. Ett par saker är dock extra viktiga att tänka på – till exempel att familjebildningen måste få ta lite tid. 

Erbjudanden, korsord och horoskop

Som prenumerant kommer du också åt attraktiva erbjudanden och rabatter. Du får även tillgång till digitala korsord varje dag, du får horoskop och veckohoroskop från flera astrologer.

Tidningen varje dag

Med Premium kan du läsa papperstidningen digitalt varje dag. Du får både Expressen och våra lokala editioner GT och Kvällsposten, samt våra magasin.

Expressen Premium är en tillsvidareprenumeration. Du som tackar ja till detta erbjudande får tjänsten utan kostnad i tre månader. Därefter förlängs den med en månad i taget och kostar 69 kr/mån.