Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bara för dig med Babycard: Expressen Premium gratis i tre månader

Nu kan du som har Babycard läsa Expressen Premium gratis i tre månader. Ordinarie pris är 149 kronor.

För att komma i gång klickar du på Starta Premium-knappen här nedanför.

Vill du läsa mer om vad du får med Premium kan du se några exempel på artiklar under köprutan.

Expressen premium

Just nu: Läs Premium
gratis ända till första advent

Premium är en digital prenumeration. Läs utan kostnad fram till 1 december, därefter är priset 69 kr/mån. Du har ingen bindningstid. Avsluta enkelt online när du vill.

Genom att klicka på “Starta Premium - gratis till första advent” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Experterna hjälper dig i din vardag

Känsloutbrotten varierar med åldern och att tampas med barns känslor finns med genom hela föräldraskapet. Ibland ser man ingen ände på utbrotten och det är lätt att känna sig vilsen och maktlös. Här ger psykologen Hedvig Montgomery en plan för hur du kan förkorta utbrotten – utan att tumma på uppfostran.

Föräldrar delar med sig om sina liv och av sina erfarenheter

Att prata om missfall har med tiden gått från skamfyllt till viktigt, men i många fall har omgivningen blivit obekväm. Det säger Sandra Friberg, 37, som sex gånger varit med om missfall. 

Få koll på det alla föräldrar undrar om

Hur mycket skärmtid är okej?   Och hur får man regler för skärmtid att funka i praktiken?  Här ger fyra experter sin syn på hur du bäst gör för att barnets tid framför skärmen ska bli berikande och inte leda till ohälsa eller konflikter. 

Så hittar ni tillbaka till lusten efter att barnen kommit

Det är naturligt att sexlusten går upp och ner i livet. Stress, trötthet och slentrian är några vanliga lustdödare. Sexinspiratören Marika Smith hjälper ofta personer och par som behöver hjälp att hitta gnistan igen. Här ger hon sina bästa tips för att kickstarta sexlivet – igen. 

Foto: Mykhaylo Feshchur

Allt om relationer och familjer

Konflikter och slitningar uppstår i de allra flesta familjer.  Men att få en bonusfamilj att fungera bra kan vara extra knepigt. Ett par saker är dock extra viktiga att tänka på – till exempel att familjebildningen måste få ta lite tid. 

Erbjudanden, korsord och horoskop

Som prenumerant kommer du också åt attraktiva erbjudanden och rabatter. Du får även tillgång till digitala korsord varje dag, du får horoskop och veckohoroskop från flera astrologer.

Tidningen varje dag

Med Premium kan du läsa papperstidningen digitalt varje dag. Du får både Expressen och våra lokala editioner GT och Kvällsposten, samt våra magasin.

Expressen Premium är en tillsvidareprenumeration. Du som tackar ja till detta erbjudande får tjänsten utan kostnad i tre månader. Därefter förlängs den med tre månader i taget till en kostnad av 149 kronor/kvartalet.