Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sara, 42, fick ordning hemma med japanska succémetoden

Sara Johansson, 42, använde sig av KonMari-metoden för att rensa hemmet. "Jag får energi av att rensa!" säger hon.Foto: Sara Johansson/Ove Lundkvist
KonMari-metoden beskrivs i böckerna ”The life-changing magic of tidying up: The Japanese art of decluttering and organizing” ("Konsten att städa") och ”Sparks Joy”, båda av Marie Kondo.Foto: Sara Johansson/Saras eviga

Är du trött på att ha ett stökigt hem? Less på bottenlösa högar av prylar?

Med den japanska succémetoden rensar du ut allt en gång för alla, sedan behöver du aldrig städa igen! Sara Johansson, 42, har testat och fick utdelning direkt.

– Jag har frigjort så otroligt mycket tid, säger hon. 

Expressen premium

Starta Premium direkt– första månaden är gratis

Premium är en digital prenumeration. Läs utan kostnad i en månad, därefter 69 kr/mån. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online när du vill.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.