Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sara, 42, fick ordning hemma med japanska succémetoden

Sara Johansson, 42, använde sig av KonMari-metoden för att rensa hemmet. "Jag får energi av att rensa!" säger hon.Foto: Sara Johansson/Ove Lundkvist
KonMari-metoden beskrivs i böckerna ”The life-changing magic of tidying up: The Japanese art of decluttering and organizing” ("Konsten att städa") och ”Sparks Joy”, båda av Marie Kondo.Foto: Sara Johansson/Saras eviga

Är du trött på att ha ett stökigt hem? Less på bottenlösa högar av prylar?

Med den japanska succémetoden rensar du ut allt en gång för alla, sedan behöver du aldrig städa igen! Sara Johansson, 42, har testat och fick utdelning direkt.

– Jag har frigjort så otroligt mycket tid, säger hon. 

Expressen premium

Bara timmar kvar: Få Premium gratis till påsk

Premium är en digital tillsvidare prenumeration. Läs utan kostnad i tre månader, därefter betalar du 69 kr/mån. Säg upp när du vill. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta Premium - gratis till påsk” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.