Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Vad ska jag göra för att lindra smärtan i lederna?”

Gunilla Hasselgren svarar på frågor varje vecka i Expressen.
Foto: TOMMY PEDERSEN

Premium: Gunilla, nu står mitt hopp till dig. Jag lider av ledvärk, de blir stela och ömma och det gör ofta ont när jag rör på mig. Har främst ont i mina knän, men har förstått att både kost och träning ska hjälpa. Men vad ska jag äta? Och vad ska jag undvika att stoppa i mig? Skulle vara så bra om man kunde få lite tips på övningar också. Är 60 år och har inte tränat på många år. Så behöver övningar som inte är för svåra. 

/Karin, 60

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

Här är årets bästa och sämsta glögg på Systemet

Premium: ✓ Betyg på hela utbudet ✓ Bottennappen att se upp för

Börje godkände Valter – besökte inspelningen

Premium: Serien om Salmings liv • Börjes val: Valter Skarsgård

Sju män smugglade ihop – nu är tre döda

Premium: De har jagat sanningen om ”Näsingemannen”