Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ulrika: ”Resultaten kom supersnabbt”

– Att börja träna har gett mig bättre hälsa. Kroppen har blivit fastare och starkare, och jag är mycket piggare och gladare, säger Ulrika Hahn Lundström som är med i Jessica Norrboms träningsgrupp.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

För två år sedan började Ulrika Hahn Lundström att träna en gång i veckan med Jessica Norrboms träningsgrupp.

– Det är det bästa jag gjort. Jag har blivit piggare, starkare och fastare i kroppen. Dessutom gav det mig motivation att öka på träningsdosen till tre gånger i veckan, säger Ulrika Hahn Lundström.

Här berättar hon hur hon kom i gång, hur hon fick motivation och om alla positiva effekter som träningen haft på hennes hälsa.

Expressen Premium

Black Friday-erbjudande: Läs Premium gratis hela vintern

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis till den 28 februari 2021. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Ny studie: Vanligaste symtomen på corona

Vanligaste symtomen på corona

Mirakelbebisen Loui dog – familjens kamp i sorgen

”Han var en en lycklig själ” • Kyrkogårdsvaktmästaren Peter fick begrava sin egen son

Glamour bakom kulisserna: 33 år av skandaler och fejkade kyssar

Inte ens covid-19 rår på den omåttligt populära långköraren