Stort test av träningsappar: Hitta ditt digitala drömpass

Premium: Med hjälp av en bra app får du ny motivation, kunskaper du inte hade och i vissa fall även en dos virtuellt umgänge med andra träningssugna.

ToppHälsa har testat åtta träningsappar som kan användas hemma i vardagsrummet, i löparspåret eller på utegymmet! Glöm långa pass på gymmet och kö till löpbandet.

I pandemins spår är det korta, effektiva hemmapass med egen kroppsvikt som gäller. Din nya PT? Hälso- och träningsapparna i din telefon!

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

Läkemedlet som ger nytt hopp vid högt blodtryck

Premium: Professorns hyllning: ”Enastående” • Symtom att ha koll på

Rysk ubåt upptäckt vid Gotlands kust

Premium: Provtur med ny ubåt • Används i Svarta havet mot Ukraina

Åkesson: Senast om fyra år ska vi ingå i regeringen

Premium: SD-ledaren i stor intervju om kravet på Kristersson