Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Soldoktorn”: Sluta genast stoppa snus i könsorganen

Att stoppa portionssnus under förhuden, i slidan och i ändtarmen har blivit en ny ungdomstrend, något som ”Soldoktorn” Mikael Sandström reagerat starkt på.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Premium: – Jag vet att det inte finns någon kroppsöppning som folk inte prövat stoppa upp saker i. Det har varit allt från mediciner till mobilladdare.

Det säger överläkaren och tv-profilen Mikael Sandström som vill varna för en ny trend – där ungdomar stoppar snus under förhuden, i slidan och i ändtarmen.

Jakten på en starkare nikotinkick kan nämligen få allvarliga konsekvenser.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

Experterna om Erdogans ”äktenskap” med Putin

Premium: Sex experter om relationen mellan Putin och Erdogan

Zombie eller mellanchef – vad är ens skillnaden?

Premium: För oss är de normen – ingen skräckinjagande fantasi

Ny spionballong hittad – Trumps stora ilska

Premium: Trumps ilska: ”SKJUT NER DEN”