Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Melin, Wahlgren och Roberto: Så bygger vi superkroppen efter 50

Niclas Wahlgren lever så mycket för träningen att han till och med har ett eget gym i en friggebod hemma på tomten.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Paolo Roberto kan i princip göra allt som han gjorde när han var 20.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Martin Melin kombinerar konditions- och styrketräning vilket håller honom i form.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Martin Melin, Niclas Wahlgren och Paolo Roberto har tagit träningen till en ny nivå efter 50 och är i bättre form än någonsin.

Keps och käpp? Nej, tack! Svenska gym kryllar av 50-åriga män som har kroppar som 30-åringar. Magrutor och friskare flås stärker självförtroendet och ger bättre ork och hälsa.

Och det ger många likes på Instagram...

– Fysisk aktivitet är bättre än vilket läkemedel som helst, säger överläkaren Jan Lexell.

Expressen premium

Bara i dag: Premiumgratis hela vintern

Expressen Premium är en digital prenumeration. Du har ingen bindningstid och kan avsluta enkelt online när du vill. Med detta erbjudande läser du gratis i tre månader, därefter betalar du 69 kronor i månaden.

Genom att klicka på “Starta Premium här!” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.