Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jag är 38 år – hur blir jag av med oskulden?

Sexologen Suzanne Lindström svarar på läsarnas frågor.Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Jag är en man på 38 år som aldrig haft sex med en kvinna. Jag är alltså oskuld. Det här är jättejobbigt och inget jag pratat om med någon.

Jag ser helt normal ut och det har bara blivit så här. Efter gymnasiet tog jag över mina föräldrars gård och jag har inte träffat så mycket tjejer i vardagen.

Nu har det låst sig. Det närmsta jag kommit en tjej är när jag har hållit om någon på en logdans.

I familjen får jag ofta frågor om jag verkligen är intresserad av kvinnor. Det tycker jag är jobbigt. Jag märker att de undrar om jag är homosexuell, men det är jag inte.

Jag skäms över att aldrig ha varit nära någon. Hur ska jag våga ta initiativ? Måste jag berätta att jag fortfarande är oskuld? Och om jag hamnar i säng med någon, hur ska jag bete mig om jag väl har sex?

Förtvivlad oskuld

Expressen Premium

Läs Expressen Premium gratis till höstlovet

Erbjudande: Expressen Premium gratis till och med den 25 oktober. Därefter 69 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid, säg upp online när du vill.

Genom att klicka på “Ja tack - starta min gratisperiod” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Lotta Moss: ”Jag var som en maffiahustru”

Nu bryter hon tystnaden om livet med Mille Markovic

Bästa vännerna försvann spårlöst under drömresan

Polisens ledtråd: 90 mystiska fotografier • Vem tog bilderna?

Svenske professorn: ”Så kan vi minska smittspridningen"

Hör svenske professorn om nyttan av munskydd