Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Här är ingredienserna du aldrig ska kombinera

Pasta med ketchup är rätt värdelöst sett ur näringssynpunkt. Men det finns knep för att få det till en komplett maträtt! Foto: Colourbox

Vad har pasta med gräddsås, rostmacka med marmelad och räksallad med avokado gemensamt? 

Jo, alla är exempel på matkombinationer som är dåliga. 

Här är exempel på ingredienser du inte ska kombinera om du är mån om ditt midjemått – och tips på hur du fixar till en obalanserad rätt. 

Expressen premium

Starta Premium direkt
– första månaden är gratis

Premium är en digital prenumeration. Läs utan kostnad i en månad, därefter 69 kr/mån. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online när du vill.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.