Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gina, 28, hatade träning – så gick hon ner 30 kilo

Gina berättar att hon hatade träning under hela uppväxten. När hon i vuxen ålder ändå började träna regelbundet brottades hon med ett dåligt självförtroende.Foto: DAGBLADET
Före och efter. När motivationen sviktar brukar Gina titta på gamla bilder och tänka tillbaka på hur dåligt hon mådde då. Minnena sporrar henne att kämpa på.Foto: DAGBLADET
När Gina var som störst vägde hon 96 kilo. Sedan hon tog tag i sin hälsa sommaren 2018 har hon gått ner över 30 kilo.Foto: DAGBLADET

Hon hade alltid varit överviktig och hatade träning. 

Som mest vägde 162 centimeter långa Gina hela 96 kilo och mådde uruselt både fysiskt och psykiskt. 

Hon satte upp stränga kostregler – började räkna kalorier mätte kroppen med måttband – men tappade till slut kontrollen och gav upp. 

Men nu lever Gina äntligen hälsosamt. 

– Om jag ska vara helt ärlig, så har det inte varit så svårt. Jag är överraskad över hur ”normalt” man kan leva samtidigt som man når sina mål. 

Expressen premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Forskare: Nya mediciner mot diabetes räddar liv

”Det är fantastiskt spännande och mycket positivt”

Leasa, låna eller spara? Bästa sättet för dig att skaffa ny bil

Ekonomens guide i bilköpar-djungeln • Vanliga misstagen

Experterna: Så avslöjar du en kvinnlig psykopat

Tecken och varningssignaler du ska se upp för