Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Experten: Så lätt blir du vältränad vid 50+

Forskaren, fysiologen och personliga tränaren Jessica Norrbom berättar om hur enkelt det är att komma i gång med träning, även om man aldrig tränat förut.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Det är inte för sent att börja röra på sig fast man redan är i 50-årsåldern. Faktum är att det är då man får störst effekt av sin träning.

Men hur kommer man igång? Hur hittar man motivationen och hur ska man göra för att lyckas?

Här avslöjar forskaren och fysiologen Jessica Norrbom om genvägarna och hur lite du faktiskt behöver göra för att komma igång. Och berättar om de vanliga fallgroparna du ska undvika. 

Expressen Premium

Black Friday-erbjudande: Läs Premium gratis hela vintern

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis till den 28 februari 2021. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Därför kan Johan Glans samla miljonerna på hög

Komikerns bolag går som tåget • ”Folk kastar pengar på mig”

Smittan slår mot de rika – men få kan förstå varför

På Östermalmshallen handlar kunderna för upp till 40 000 kronor per månad under pandemin

Kärleken, skandalerna och bråken i ”På spåret”

Grova skämtet klipptes bort • De blev ett par • SVT:s ursäkt