Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Kjerstins cancer blev som en smekmånad”

Det tidigare Rapport-ankaret Ulf Wallgren berättar om kärleken till sin fru Kjerstin under hennes svåra kamp mot bröstcancern.
Foto: OLLE SPORRONG
Kjerstin Oscarson och Ulf Wallgren blev ett par när bägge jobbade på Radio Gävleborg för 40 år sedan. I somras gick hon bort. ”Det senaste halvåret har varit tufft”.
Foto: Ulf Wallgren

Hustrun Kjerstin hade varnat Ulf Wallgren om att det skulle gå fort i slutet, men att hon skulle ryckas bort snabbt var han ändå inte beredd på.

– Det senaste halvåret har varit tufft, men också en tid av mycket närhet och fördjupad kärlek. Hur konstigt det än låter så blev det som en andra smekmånad för oss efter beskedet om att Kjerstins bröstcancer spritt sig. Livet fick en annan, djupare innebörd, säger det tidigare Rapport-ankaret.

Samtidigt vill han uppfylla hennes sista önskan – att lyfta bristerna i sjukvården.

– Rent krasst får idrottande medelålders män som har råd att betala för sig tillgång till snabba röntgenundersökningar medan kvinnor med spridd bröstcancer missgynnas. 

Expressen Premium

Läs Premium gratis i två veckor

Läs alla artiklar gratis i två veckor, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Just nu får du din lokala nyhetssajt på köpet i två månader. Följ länken i din orderbekräftelse för att ta del av erbjudandet!

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Här bor den dolda eliten – konflikten under ytan

Slitningen i svenska kustorten • Ellinor: ”Aldrig hört någon som är missnöjd”

Experten: 5 stegen för att ge kvinnan fontänorgasm

Sexpedagogen: ”Alla kan utforska det” • Maximal njutning • ”Många kvinnor gråter efteråt”

Sexologens tips: Detaljerna många kvinnor tänder på

Knepen för att bli mer attraktiv – och för en mer lyckad dejt