Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Kjerstins cancer blev som en smekmånad”

Det tidigare Rapport-ankaret Ulf Wallgren berättar om kärleken till sin fru Kjerstin under hennes svåra kamp mot bröstcancern.
Foto: OLLE SPORRONG
Kjerstin Oscarson och Ulf Wallgren blev ett par när bägge jobbade på Radio Gävleborg för 40 år sedan. I somras gick hon bort. ”Det senaste halvåret har varit tufft”.
Foto: Ulf Wallgren

Premium: Hustrun Kjerstin hade varnat Ulf Wallgren om att det skulle gå fort i slutet, men att hon skulle ryckas bort snabbt var han ändå inte beredd på.

– Det senaste halvåret har varit tufft, men också en tid av mycket närhet och fördjupad kärlek. Hur konstigt det än låter så blev det som en andra smekmånad för oss efter beskedet om att Kjerstins bröstcancer spritt sig. Livet fick en annan, djupare innebörd, säger det tidigare Rapport-ankaret.

Samtidigt vill han uppfylla hennes sista önskan – att lyfta bristerna i sjukvården.

– Rent krasst får idrottande medelålders män som har råd att betala för sig tillgång till snabba röntgenundersökningar medan kvinnor med spridd bröstcancer missgynnas. 

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

Brände en miljon i veckan efter enorma lottovinsten

Premium: Skotska experten: ”Krävs en del för att göra av med en halv miljard på åtta år”

Här är de nya företagen som blev kungliga hovleverantörer 2022

Premium: Så blir man hovleverantör • Ägaren: ”Hedrad”

Ara Abrahamian gör karriär inom snus

Premium: Ara Abrahamians nya karriär: ”Var har du hört det?”