Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Min son vill ha hälften av vinsten – är han girig?”

Birgitta Piper är ekonomijournalist på tidningen M-magasin. Här får hon en fråga från en kvinna som känner sig lurad av sin son.

Att ha sin egen son som finansrådgivare kanske inte alltid är så lyckat. Det har en 63-årig kvinna, som skrivit till ekonomijournalisten Birgitta Piper, fått erfara.

Av 800 000 kronor som kvinnan sparat ihop, förlorade sonen snabbt 200 000 på dåliga aktieaffärer. Nu vill han ha 50 % av framtida vinster för att hjälpa henne att vinna tillbaka de förlorade pengarna. Annars får hon sköta affärerna själv.

Birgitta Piper reagerar lindrigt sagt starkt på kvinnans brev. Och tipsar här om vettigare sätt för henne att placera tillgångarna i framtiden.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i två veckor

Läs alla artiklar gratis i två veckor, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Just nu får du din lokala nyhetssajt på köpet i två månader. Följ länken i din orderbekräftelse för att ta del av erbjudandet!

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Anna, 41: ”Varför fantiserar jag om sex med andra män?”

Sexologen svarar på läsarnas frågor

Här är de 15 männen som misstänks ha bildat allians

Mellan 22 och 38 år • Tre grupper gick samman • Domarna

Den mördade kvinnan i Luleå – spåren till Hells Angels och Rinkeby

Nio skott ekade vid badplatsen • Uppgifter: Rättegångsliknande scenario