Konditorns superknep: Så lyckas du med äppelpajen

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Premium: Det är höst och äppeltider. Inget passar då bättre än en läcker äppelpaj med mycket vaniljsås som får det att vattnas i munnen på de allra flesta. Alla har sina favoriter och det vimlar av recept där ute. Men det finns små smarta knep att tänka på, som gör att du lyckas med din bakning. Här delar Allt om Mat:s konditor med sig av sina bästa tips till dig som verkligen vill ta äppelpajen till nya höjder. Dessutom avslöjar hon hur du gör en superenkel rårörd vaniljsås på nolltid. 

Expressen Premium

Läs Premium gratis i två veckor

Läs alla artiklar gratis i två veckor, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Nyhet! Nu ingår även alla artiklar på amelia.se i din prenumeration.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Polisens teori: Så styrde han Malmös undre värld

Premium: Pekas ut som centralgestalt i jätteåtalet • Höll sig undan

Jolin tappade allt hår plötsligt som 3-åring

Premium: ”Bachelor”-profilen: ”Vet inte ens hur det är att ha hår på benen”

Skolans egna lärare blev mördade och kidnappade

Premium: Rektorn Marika Andersson kallades naiv – men vände trenden