Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Konditorns bästa tips – så gör du oemotståndliga kanelbullar

Foto: Anna Shepulova / Adobe stock
Anna Nordh
Foto: Helèn Pe

Visste du att du måste tillsätta mer mjöl om du smälter smöret till bulldegen? Konditorn Anna Nordh delar med sig av flera användbara knep på hur du verkligen lyckas med dina kanelbullar.

Dessutom hjälper hon dig att undvika vanliga misstagen så att dina bullar blir oemotståndliga. 

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta premium – 1 mån gratis” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Trädgårdsprofilernas dolda kärleksliv utanför kameran

Bröllop på strand • Träffade kärleken på förskola • Friade på lunchen

Konditorn avslöjar: Så här lyckas du med kladdkakan

6 enkla knep • Vanliga misstagen du bör undvika

Mannen i soffan får Fagersta att koka

Tidigare S-politikern driver omstridd nyhetssajt • Polisanmäld av kommunalrådet