Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Experter: Så ska du agera om ditt barn lider av fetma

Två experter berättar hur du kan stötta ditt barn och vad du kan göra rent praktiskt om du är orolig för ditt barns hälsa.
Foto: Shutterstock

Är du som förälder orolig för ditt barns hälsa och misstänker du att hen befinner sig i riskzonen för övervikt eller fetma?

Här berättar två experter hur du kan stötta ditt barn och vad du rent praktiskt kan göra för att förhindra utvecklingen. 

– Många tror att barnet kommer att gå ner i vikt så fort det börjar röra på sig, men det är inte riktigt så enkelt, säger Paulina Nowicka.  

Expressen Premium

Förläng sommaren med Premium

Läs alla artiklar gratis fram till 30 september, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

”Jag vill bli särbo med min man när vår dotter flyttar”

Agneta har fått nog – vill inte fortsätta som obetald hushållerska

Guide: Så undviker ni syskonbråk om arvet

Vanligaste grälen • Fem viktiga saker att göra medan föräldrarna ännu lever

Kris för James Franco efter kvinnornas sexanklagelser

Stjärnans uppgång och fall • ”Valde mig för mina bröst” • Parhästen har tagit avstånd