Lyssna på våra podcasts. Hitta din favorit-podcast och lyssna i din läsplatta, mobil eller dator. Många av våra största profiler poddar hos oss.
Lyssna på våra podcasts. Hitta din favorit-podcast och lyssna i din läsplatta, mobil eller dator. Många av våra största profiler poddar hos oss.

Podcast i mobilen eller i datorn – var du än är!

Publicerad

Välkommen till Expressen.se/podcast!

Du har hittat rätt om du vill lyssna på podcasts. Här finns bland andra "En varg söker sin pod", kändispodden "Livshjulet" och italienkryddade "Calciomania". Du kan också lyssna på faktatunga "Expressen Dokument".

Våra poddar spänner över allt från nöje och sport till fördjupande nyhetsreportage från hela världen.

Så här gör du för att lyssna på våra podcasts!

Podcast är webradio

Vad är egentligen en podcast? Det är en webradiosändning, utan fasta tider, som du kan lyssna på eller ladda ner som mp3-fil när du vill – var du vill.

Podcast på din dator:

Spela direkt: Du kan lyssna på Expressens podcast direkt på Expressen.se via musikspelaren som läggs ut i anknytning till varje program.

Alla Expressens poddar finns också hos Acast. Ladda ner Acast-appen!

Du kan också ladda ner varje podcast-avsnitt som mp3-fil.

Så prenumererar du

Du kan prenumerera på alla våra podcast-program i din dator, surfplatta eller genom en app i din telefon.

Lyssna i Android

1. Ladda ned en podcast-app till din Android-mobil.

2. Klicka på länken till RSS-flödet i tablån till höger.

3. Kopiera adressen och öppna upp i din podcast-app.

Lyssna i Iphone

Har du en Iphone kan du lyssna på våra poddar via Itunes/Podcaster.

 

Podcaster: Via Iphone-appen Podcaster kan du lättare lyssna och ställa in dina prenumerationer. Klicka här för att hämta hem Iphone-appen Podcaster.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida