Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Victoria råkade skicka snuskbild till hela släkten

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Victoria skulle skicka den barnförbjudna bilden till sin make.
Foto: UNILAD / TWITTER
Men så blev inte fallet. I stället hamnade den hos värsta tänkbara mottagare.
Foto: UNILAD

När Victoria Ernst skulle skicka det barnförbjudna meddelandet till sin make sent på kvällen efter glas vin gick något fruktansvärt snett. Nu talar hon ut om det pinsamma tilltaget.

– Jag blev totalt skräckslagen, säger hon till Unilad.

De flesta vet hur det känns att skicka i väg ett sms till fel person – och hur pinsamt det faktiskt kan bli. Tänk dig känslan, fast gånger tusen. Just så blev det för Victoria Ernst som satte kvällsvinet i halsen när hon insåg sitt dråpliga misstag.

Tanken var, rapporterar Unilad, att skicka en snuskig skämtbild till maken. Bilden föreställde en scen ur barnprogrammet ”Svampbob Fyrkant”, med texten: ”När du ger honom oralsex och känner lukten av anus”, översatt från engelska så barnvänligt som mänskligt möjligt.

Men bilden kom aldrig fram till maken. I stället blev mottagaren den värsta tänkbara.

– Jag blev totalt skräckslagen, uppger småbarnsmamman Victoria till Unilad, då hon insett vad som skett.

Victoria lade upp en bild på händelsen, som snabbt fick spridning på Twitter.
Foto: UNILAD

Hamnade hos hela tjocka släkten

Bilden hade skickats till Victorias mamma. Och Victorias pappa. Och Victorias moster. Och hennes andra moster. Och hennes mormor. Och hennes morfar – ja, till hela tjocka släkten, samlad i en enda gruppchatt.

– Jag vaknade upp morgonen efter och mitt liv hade förändrats för alltid. Jag kunde inte ha ögonkontakt med mina morföräldrar dagen efter då jag skulle träffa dem, säger hon förödmjukat.

Victoria Ernst tillsammans med sin make.
Foto: TWITTER

Lade upp misstaget på Twitter

Efter det fruktansvärda misstaget ville Victoria Ernst inte känna sig ensam i katastrofen, och beslöt sig därför för att dela med sig av tilltaget på Twitter.

”Jag skickade just detta oavsiktligt till en gruppchatt med mina morföräldrar och föräldrar. Jag är död”, skriver hon där, följt av en dödskalle-emoji.

– Förutom att väcka min mormor sa min mamma att jag var galen, och min moster sa att min andra moster skulle spy när hon vaknade till meddelandet, säger Victoria till Unilad.


LÄS ÄVEN: Pinsamma missen i Nyhetsmorgon 


Bakom bilden fanns ändå en god tanke, då hon skämtsamt ville pika maken angående osunda ideal.

– Jag tänkte att det var en passande bild att skicka till min make då män alltid har en korkad inställning till att våra kroppar och underliv ska lukta som en nyplockad blombukett hela tiden. Jag ville bara påminna honom om att han inte alltid är så fräsch själv.

Men meddelandet fick som bekant oanade konsekvenser, och nu oroar sig Victoria över hur hon någonsin ska kunna gå vidare i livet.

– Jag vet inte hur jag ska kunna möta min familj någonsin igen efter att ha skickat dem ett mem som hänvisar till oralsex med min make, säger hon uppgivet.