Victoria skulle skicka den barnförbjudna bilden till sin make. Foto: UNILAD / TWITTERVictoria skulle skicka den barnförbjudna bilden till sin make. Foto: UNILAD / TWITTER
Victoria skulle skicka den barnförbjudna bilden till sin make. Foto: UNILAD / TWITTER
Men så blev inte fallet. I stället hamnade den hos värsta tänkbara mottagare. Foto: UNILADMen så blev inte fallet. I stället hamnade den hos värsta tänkbara mottagare. Foto: UNILAD
Men så blev inte fallet. I stället hamnade den hos värsta tänkbara mottagare. Foto: UNILAD

Victoria råkade skicka snuskbild till hela släkten

Publicerad

När Victoria Ernst skulle skicka det barnförbjudna meddelandet till sin make sent på kvällen efter glas vin gick något fruktansvärt snett. Nu talar hon ut om det pinsamma tilltaget.

– Jag blev totalt skräckslagen, säger hon till Unilad.

De flesta vet hur det känns att skicka i väg ett sms till fel person – och hur pinsamt det faktiskt kan bli. Tänk dig känslan, fast gånger tusen. Just så blev det för Victoria Ernst som satte kvällsvinet i halsen när hon insåg sitt dråpliga misstag.

Tanken var, rapporterar Unilad, att skicka en snuskig skämtbild till maken. Bilden föreställde en scen ur barnprogrammet ”Svampbob Fyrkant”, med texten: ”När du ger honom oralsex och känner lukten av anus”, översatt från engelska så barnvänligt som mänskligt möjligt.

Men bilden kom aldrig fram till maken. I stället blev mottagaren den värsta tänkbara.

– Jag blev totalt skräckslagen, uppger småbarnsmamman Victoria till Unilad, då hon insett vad som skett.

Victoria lade upp en bild på händelsen, som snabbt fick spridning på Twitter.Foto: UNILAD

Hamnade hos hela tjocka släkten

Bilden hade skickats till Victorias mamma. Och Victorias pappa. Och Victorias moster. Och hennes andra moster. Och hennes mormor. Och hennes morfar – ja, till hela tjocka släkten, samlad i en enda gruppchatt.

– Jag vaknade upp morgonen efter och mitt liv hade förändrats för alltid. Jag kunde inte ha ögonkontakt med mina morföräldrar dagen efter då jag skulle träffa dem, säger hon förödmjukat.

Victoria Ernst tillsammans med sin make.Foto: TWITTER

Lade upp misstaget på Twitter

Efter det fruktansvärda misstaget ville Victoria Ernst inte känna sig ensam i katastrofen, och beslöt sig därför för att dela med sig av tilltaget på Twitter.

”Jag skickade just detta oavsiktligt till en gruppchatt med mina morföräldrar och föräldrar. Jag är död”, skriver hon där, följt av en dödskalle-emoji.

– Förutom att väcka min mormor sa min mamma att jag var galen, och min moster sa att min andra moster skulle spy när hon vaknade till meddelandet, säger Victoria till Unilad.

 

LÄS ÄVEN: Pinsamma missen i Nyhetsmorgon 

 

Bakom bilden fanns ändå en god tanke, då hon skämtsamt ville pika maken angående osunda ideal.

– Jag tänkte att det var en passande bild att skicka till min make då män alltid har en korkad inställning till att våra kroppar och underliv ska lukta som en nyplockad blombukett hela tiden. Jag ville bara påminna honom om att han inte alltid är så fräsch själv.

Men meddelandet fick som bekant oanade konsekvenser, och nu oroar sig Victoria över hur hon någonsin ska kunna gå vidare i livet.

– Jag vet inte hur jag ska kunna möta min familj någonsin igen efter att ha skickat dem ett mem som hänvisar till oralsex med min make, säger hon uppgivet.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag