Flickornas utseende förbluffar. Foto: Instagram/ClementstwinsFlickornas utseende förbluffar. Foto: Instagram/Clementstwins
Flickornas utseende förbluffar. Foto: Instagram/Clementstwins

”Världens vackraste tvillingar” blev stjärnor över en natt – så ser de ut i dag

Publicerad

Leah Rose och Ava Marie är bara sju år gamla – men har redan över 200 000 följare på Instagram.

Systrarna är enäggstvillingar, och deras unika utseende har fått dem att kallas "världens vackraste tvillingar”, något som bland andra brittiska the Sun uppmärksammat.

Redan när Leah Rose och Ava Marie var sex månader gamla fick mamma Jaqi kommentarer om hur vackra hennes döttrar var.

Redan då övervägde hon att inleda deras modellkarriär – men hon bestämde sig för att vänta.

 

https://www.instagram.com/p/BZTvoQeAfnM/?taken-by=clementstwins

Allteftersom flickorna blev äldre började Jaqi ta bilder på dem, och laddade upp dem i sociala medier. Efter tusentals kommentarer om hur "otroligt vackra" och "helt sagolika" flickorna var tog Jaqi återigen upp modellplanerna med sina döttrar.

 

https://www.instagram.com/p/BYjX109Ap6I/?taken-by=clementstwins

”Jag föreslog min idé till tjejerna: Om de utöver sin dans- och simträning varje vecka ville prova att vara modeller så kunde de få prova på det" skriver Jaqi i ett blogginlägg.

 

https://www.instagram.com/p/Bao-wRTFkN2/?taken-by=clementstwins

Har två agenturer

Sedan dess har Leah Rose och Ava Marie fått kontrakt med flera ledande klädmärken och modetidningar, och har ibland så många som sex modelluppdrag i veckan.

Tvillingarna representeras av två modellagenturer, skriver Jaqi på sin blogg.

 

https://www.instagram.com/p/BcKcmWLAzGM/?taken-by=clementstwins

Och enligt Jaqi älskar de varje sekund.

I skrivande stund har tvillingarna, som kommer från Kalifornien i USA, över 200 000 följare på Instagram – trots att kontot bara funnits sedan i juli 2017.

Nu jämförs tvillingarna med Thylane Blondeau, flickan som bara 10 år gammal kallades "världens vackraste flicka" efter att hon medverkat i ett modereportage i Vogue.

 

 

Som 15-åring är Thylene fortfarande framgångsrik modell – om tvillingarna Clements får en rika hållbar karriär återstår att se!

 

https://www.instagram.com/p/BZYExOkAvW_/?taken-by=clementstwins

Hela familjen Clements!

 

(Och ja, brorsan har också fått prova på livet som barnmodell)

https://www.instagram.com/p/BWTTdtigZ6o/?taken-by=clementstwins

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag