Trebarnsmamman dumpades av pojkvännen i kyrkan – på sitt eget bröllop

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Det blev inget bröllop efter ett smärre kaos timmarna innan vigseln.
Darren och Nichola träffades på nätet och förlovad sig snabbt.

Allt som kunde gå åt skogen gick verkligen åt skogen för trebarnsmamman Nichola.

Efter att ha missat sitt eget bröllop är hon nu singel igen.

De hade planerat i flera månader. In i minsta detalj. Sminkning, bröllopsklänning, transport till kyrkan, mottagningen efteråt. Allt det där som hör till. Och det planerade bröllopet beräknades gå på motsvarande 130 000 kronor.

Men, väl på bröllopsdagen dumpades bruden av sin brudgum.

Anledningen?

Bruden, Nichola Tuohy, hann inte fram till vigseln i lilla Hornchurch i Storbritannien – och ensam kvar vid altaret stod alltså hennes väntande brudgum, Darren Ferne.

– Jag önskar att vigselrepetitionen dagen innan hade varit den riktiga vigseln, säger bruden till brittiska tidningen The Sun.

"Det var mitt fel..."

Ja, vad var det då som hände?

Flera saker, hävdar bruden själv.

Den inbokade bröllopssminkningen blev helt fel. Hennes föräldrar meddelade i sista stund att de inte kommer på bröllopet – då de helt enkelt inte gillar att dottern ska gifta sig med mannen i fråga. Sedan ställde Nichola Tuohys brudtärna även in då barnen blivit sjuka.

Men det slutade inte där.

Den bil paret bokat hade för få säkerhetsbälten, vilket tvingade Nichola Tuohy att sätta barnen i den vanliga bilen, för att först hämta bröllopsklänningen och sedan ta sig till kyrkan – 3,2 mil därifrån.

När hon väl anlände till kyrkan var det för sent.

– Det var mitt fel. Det blev bara så mycket på en och samma gång på bröllopsdagen att det blev kortslutning i hjärnan. Det känns som att jag har förlorat allting nu, säger Nichola Tuohy till The Sun.

Nichola Tuohy missade vigseln, men kom precis i tid till den planerade mottagningen efteråt. Men då lämnade brudgummen platsen.

Nichola Tuohy i sin bröllopsklänning. Som hon däremot inte fick användning för.

Brudgummen kommenterar

Paret träffades på nätet 2014 och bara fem veckor senare friade Darren Ferne. Trebarnsmamman Nichola Tuohy var dock inte redo, och först tre månader senare bestämde sig kärleksparet för att till slut förlova sig – då på självaste alla hjärtans dag. 

The Sun skriver att paret fortsatte att vara ihop efter missödet i kyrkan men Nichola Tuohys bröllopsfadäs blev för mycket och till slut gjorde de slut.

Brudgummen, Darren Ferne, säger att han inte kan släppa att hon förstörde deras planerade dag.

Det blev helt enkelt för mycket.

– Vi hade antagligen fortfarande varit tillsammans om inte vårt bröllop hade förstörts. Det är inte en sak som du bara kan glömma så där, säger Darren Ferne till The Sun