Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Trebarnsmammans ärliga berättelse hyllas

"Inget är fel, det är bara svårt" skriver tvåbarnsmamman Bunmi i ett inlägg i sociala medier.Foto: Montage
En av Bunmi Laditans tweets.Foto: Twitter

"Inget är fel, det är bara svårt". 

Så skriver trebarnsmamman Bunmi i ett hyllat inlägg i sociala medier där hon uppmanar mammor och pappor att inte vara för hårda mot sig själva.

Bunmi Laditan, 33, driver bloggen "Confessions of a Domestic Failiure" där hon skriver om sin vardag som mamma till tre barn, skriver Babble.

Nyligen skrev hon ett inlägg på Facebook som fick stor spridning. Inlägget börjar med orden: "Inget är fel, det är bara svårt" – som går som ett mantra genom texten och hennes vardag.

"'Det här är outhärdligt', tänker jag när jag hör mina barn tjafsa med varandra. Det är inte ens morgon, men de är vakna och deras arga röster angriper mig när jag försöker sova", skriver Bunmi.

Foto: Facebook

Trebarnsmamman beskriver en vanlig morgon som en kamp – att få på barnen alla sockor och kläder och äta sin frukost.

"Min yngsta kan inte sluta titta på tv. Han har äntligen börjat äta nu – så klart. Han får ta med sig mackan. Min äldsta är orolig för ett prov som jag hjälpt henne att plugga inför. Min mellersta är sur för att hon är den mellersta", skriver hon.

"Tar på mig minlånga jacka över min pyjamas"

Bunmi beskriver det som en evighet innan de äntligen är på väg från hemmet.

"Jag tar på mig min långa jacka över min pyjamas, inspekterar snabbt barnen för att se till att de ser ut att komma från ett hem med en mamma som har tid och energi. Nära nog. Inget är fel, det är bara svårt", skriver hon.

I sociala medier har Bunmi mötts av ett stort stöd från andra föräldrar som känner igen sig och är tacksamma över att få höra att de inte är ensamma.

"Fan, nu fick du mig att börja gråta igen" skriver en mamma i kommentarsfältet.

"Vänta bara tills de blir 16 år"

En annan person skriver att Bunmi har ännu tuffare tider framför sig:

"Vänta bara tills de blir 16 år och upptäcker alkohol och droger. DET är tufft. Jag älskar min son, men ibland känner jag mig som ett misslyckande för att han tar så dåliga beslut."