Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Tonis annorlunda sängkamrat efter utekvällen: ”Inte min hund”

Toni vaknade upp med en okänd sänggäst.
Foto: Privat/Facebook
Hunden heter egentligen Princess.
Foto: Privat/Facebook
Det är inte första gången hon "kidnappar" en hund.
Foto: Privat/Facebook

Toni Robinson fick ett annorlunda ”hemsläp” med sig efter en blöt utekväll.

När hon vaknade på morgonen så låg en för henne helt okänd hund i sängen bredvid.

Och det är inte första gången som Toni tar med sig en fyrbent gäst hem – något som kan vara brottsligt.

En vild utekväll kan sluta på många sätt – på McDonald's med en orimlig mängd chicken nuggets, på en halvdan efterfest, eller kanske med ett pinsamt sms till ett ex. 

Men Toni Robinson, från Storbritannien, tycktes inte vara nöjd med ovan nämnda upptåg. Hon tog nämligen efterfestandet till en helt ny nivå. Metro UK skriver om den knäppa händelsen – som slutar lyckligt för alla inblandade.

Foto: Privat/Facebook

Lurvigt hemsläp

Toni, som kallar sitt partyglada alter ego ”Patricia”, vaknade upp i chock när hon såg vem hon släpat med sig hem från festkvällen. 

I sängen låg nämligen en, för henne helt okänd, hund. 

Foto: Privat/Facebook

Toni hade sett hunden på vägen hem och bestämde sig för att ta med den till sig. I ett inlägg på Facebook skrev hon om det märkliga hemsläpet.

– Jag var full i går och hittade den här hunden, så jag tog med mig den hem. När jag äntligen började nyktra till insåg jag att det inte var min hund...

Hon började kalla hunden Violet – och efterlyste den rättmätiga ägaren. Ägarna hörde snabbt av sig, och det kom fram att hundens riktiga namn är Princess. 

Har hänt förut

Och medan det nog för de allra flesta hör till ovanligheten att man drar hem en okänd hund efter en utekväll, medger Toni att detta inte är första gången det sker.

Det här är enligt henne tredje gången Toni har "kidnappat" en hund efter en utekväll. Något som kanske är kul för henne – men mindre kul för ägarna. Den som blir inspirerad av Tonis nattliga aktiviteter bör ha i åtanke att det kan vara brottsligt att ”låna” en hund på det här sättet – även om man inte har för avsikt att behålla den.

Denna gång förlät dock Princess ägare Toni, och var glada att hunden återfunnits välbehållen, eftersom den hade sprungit hemifrån. 

https://www.facebook.com/toni.robinson.967/posts/10216133190751751