Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så tar du snyggare selfies – här är nya trenden bland kändisarna

Drömmer du om att ta snyggare selfies? I så fall är det dags dags att sluta med det och istället göra dessa drömmar till verklighet. Några av våra favoritkändisar vet hur.

Den senaste tiden har det varit ett stort buzz kring skalet "LuMee" som består av en ram med små "selfielampor" som fästs på mobilens framsida. Produkten, som lanserades förra sommaren, har fans i höjd med Beyoncé, Kim Kardashioan, och Alicia Keys.

Anledningen till succén? Lamporna tar fram de "bästa" dragen i ditt ansikte.

  1. Såhär ser den ut:

  2. Det varma och mjuka ljuset från lamporna ska enligt många användare sudda ut ansiktens ojämnheter, såsom rynkor och porer.

    Utöver det varma ljuset finns två andra inställningar; "cool" (kallt ljus) och "brilliant" (starkt ljus). Totalt tre ljustyper som väljs efter smak och kontext.
  3. Såhär såg det ut när tidningen New York Posts redaktör Kristin McNamara testade selfie-verktyget med det varma ljuset påslaget.

    Ganska snyggt va? Men den stora behållningen måste ju ändå vara att det underlättar att ta selfies i mörka utrymmen. AMIRITE!?