Här är gratisappen som förvandlar dina selfies till helt fantastiska konstverk

Publicerad

Appen som du hittar gratis där appar finns heter Prisma och precis som rubriken lyder så förvandlar den dina vanliga bilder till värsta konstverken på bara några sekunder.

Du laddar ner appen, öppnar den och ger den tillgång till din kamerarulle. Sedan är det bara sätta igång och leka med alla filter och hitta dina egna favoriter.

 • 1Säg hejdå till tråkiga selfies som ser ut som alla andras.


 • 2I appen finns ett 20-tal olika filter att välja mellan.

 • 3Så det är bara sätta igång och skapa dina egna mästerverk!

 • 4Cool, coolare, coolast!

 • 5Säg hejdå till ett Instagramflöde som ser ut som alla andras.

 • 6Varning - det är lite beroendeframkallande att pilla med de här häftiga funktionerna.

 • 7Puss puss! Hoppas du gillar appen lika mycket som vi.

  Bilder: Copycatish

  Prism klättrar snabbt på AppStores lista över populära appar. Detta var bland annat Dose snabba med att rapportera om.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag