Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

11 saker du inte visste att din Iphone kunde göra

tim cook, ceo of apple, speaks on stage during the introduction of the new iphone 5s in cupertino, calif., tuesday, sept. 10, 2013. (ap photo/marcio jose sanchez) publicerad text: publicerad bildtext:nu har apple släppt det nya operativsystemet ios 7 för iphone och ipad. - just nu så flippar en hel del användare ut. men de kommer lära sig med tiden, säger corwin carrol, på företaget code coalition som utbildar programutvecklare i apples operativsystem. foto: ap nu har apple släppt det nya operativsystemet ios 7 för iphone och ipad. - just nu så flippar en hel del användare ut. men de kommer lära sig med tiden, säger corwin carrol, på företaget code coalition som utbildar programutvecklare i apples operativsystem. foto: ap
Foto: Marcio Jose Sanchez

Det finns en hel del saker din Iphone kan - som du garanterat inte hade koll på.

Oavsett om det är snabbare laddning eller att använda telefonen som vattenpass så kan du ge dig på att den här listan ger dig tips som gör dig till en riktig smartphonevinnare.