Jess och Stephen lever en så kallade "Adult Baby/Diaper Lover" livsstil, översatt på svenska till "Vuxen bebis/Blöjälskare". Foto: TwitterJess och Stephen lever en så kallade "Adult Baby/Diaper Lover" livsstil, översatt på svenska till "Vuxen bebis/Blöjälskare". Foto: Twitter
Jess och Stephen lever en så kallade "Adult Baby/Diaper Lover" livsstil, översatt på svenska till "Vuxen bebis/Blöjälskare". Foto: Twitter
Det innebär att paret varje dag, om än inte hela, går in i roller. Jess som en "vuxen bebis" och Stephen som en "pappa". Foto: TwitterDet innebär att paret varje dag, om än inte hela, går in i roller. Jess som en "vuxen bebis" och Stephen som en "pappa". Foto: Twitter
Det innebär att paret varje dag, om än inte hela, går in i roller. Jess som en "vuxen bebis" och Stephen som en "pappa". Foto: Twitter

Stephen byter napp och blöja på sin flickvän Jess

Publicerad

Stephen och Jess har en ovanlig relation – de går nämligen in i roller: hon som "vuxen bebis" och han som "pappa".

– Det här ger en extra och hälsosam dynamik för oss, det handlar om trygghet, säger Jess.

Jess, 23, och Stephen, 23, bor i Florida, USA, och har varit tillsammans i ett år, skriver Ladbible

Det skulle kunna vara som vilken relation om helst – om det inte var för att de har en så kallade "Adult Baby/Diaper Lover" livsstil.

Det innebär att paret går in i roller, Jess som "vuxen bebis", och Stephen som "pappa".

– Under dagen är jag bara mitt vuxna jag. Vi går in i rollerna varje dag, men inte hela dagen, säger Jess till Ladbible.

Stephen och Jess i barnkammaren.Foto: Twitter

Menar att det är hälsosamt

Jess är noga med att betona att hon faktiskt är vuxen och tar hand om sig själv den mesta av tiden.

Hon har ett jobb då hon under namnet Binkie Princess lägger upp filmer på Youtube om livsstilen.

Paret menar att rollerna ger någonting extra till relationen och vardagen.

I hemmet finns en barnkammare, med en säng för en "vuxen bebis". Det finns också ett blöjbord, där Stephen byter blöja på Jess. Han läser också sagor för henne.

– Det här ger en extra och hälsosam dynamik för oss, det handlar om trygghet. Det är fint att ha någon som tar hand om en bara för att de vill och tycker om det, säger Jess.

Stephen byter blöja på Jess.

Möts främst av kritik

Det finner flera som har en liknande livsstil och som stöder paret genom olika onlineforum.  

Men Jess upplever ändå att många är kritiska.

– De säger saker som att "Stephen är pedofil, jag skulle inte lämna honom ensam med mitt barn", säger Jess och fortsätter:

 – Men den här livsstilen och dynamiken handlar om att man är vuxen och lämnar över kontrollen totalt till en annan vuxen, vilket gör en lika sårbar som ett barn.

Paret bor i Florida, USA, nära Disneyland.Foto: Tritter

Vill sprida information om livsstilen

Men Jess medger också att det finns problem. Hon menar att personer under 18 år inte bör gå in i en sådan här relation.

– Vi försöker utbilda människor och påpeka att om man inte är över 18 år så är det olagligt och farligt, säger hon och fortsätter:

– Det finns också många obehagliga människor där ute. Genom mina filmer kommer man i kontakt med massor av sådana människor.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag