Paret råkade avslöja lite för mycket till familjen. Foto: TwitterParet råkade avslöja lite för mycket till familjen. Foto: Twitter
Paret råkade avslöja lite för mycket till familjen. Foto: Twitter
Bilden på flickvännen avslöjade allt. Foto: TwitterBilden på flickvännen avslöjade allt. Foto: Twitter
Bilden på flickvännen avslöjade allt. Foto: Twitter

Snuskiga detaljen i bilden till mamman

Publicerad

Paret tog en oskyldig bild i sovrummet och skickade denna till killens mamma.

När de upptäckte den snuskiga detaljen i bakgrunden – var det redan för sent.

Maison Vallance träffade sin flickvän Meghan på en bar i Tennessee, USA.

Paret började dejta och redan efter två månader fick Meghan träffa sin svärmor för första gången, skriver Independent.

Men relationen mellan flickvännen och mamman kan vara lite stel i nuläget – detta på grund av en bild.

Maison och Meghan träffades på en bar.Foto: Twitter

Skickade bilden till sin mamma

Tröjan som Meghan håller upp på bilden var en present till Maison från hans mamma.

Han hade råkat slarva bort tröjan i hemmet, och blev därför överlycklig när han för två veckor sedan hittade den igen.

För att visa mamman att han hade återfunnit plagget, bestämde han sig för att ta en bild.

Och för trevlighetens skull fick flickvännen vara med. Maison tyckte att bilden på Meghan var så fin att han även la upp den i sociala medier.

Det skulle han snart få ångra.

https://twitter.com/WhiteKidCanJump/status/932457364346888192?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.indy100.com%2Farticle%2Fbondage-viral-tweet-maison-vallance-girlfriend-meghan-inappropriate-photo-twitter-ropes-bed-funny-8086346

Detaljen på väggen

Bilden på Meghan hade endast legat uppe i fem minuter innan den första kommentaren trillade in.

"Jag kommer att ångra detta så fort jag har frågat, men repet....?"

https://twitter.com/b_tuss/status/932458930973954048

Vid första anblick kanske bilden ser oskyldig ut, men tittar man närmare kan man se den inte lika oskuldsfulla detaljen på väggen.

Insåg sitt misstag

Maison erkände direkt att repet på väggen används av paret i ett sexuellt syfte. Därefter insåg han att även mamman kanske hade lagt märke till detaljen.

"Okej jag insåg nyss att jag skickade denna bild till min mamma med ETT REP PÅ SÄNGGAVELN" 

https://twitter.com/WhiteKidCanJump/status/932459643535798272

Ett par dagar senare bestämde sig Maison för att säga sanningen till sin mamma. Som tur är har han en väldigt förstående förälder. 

– Mamma fick ett konstigt ansiktsuttryck när jag berättade, men sedan började hon skratta. Hon tyckte att det var superkul. Min flickvän var generad till en början men nu har hon accepterat läget, berättar Maison för Independent.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag