Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Småbarnsmamman blev miljonär – av misstag

Oksana Zaharov hade tur...

Ett hjärnsläpp hos kvinnan i kassan gjorde småbarnsmamman till miljonär.

Småbarnsmamman Oksana Zaharov från New Jersey, USA, skrattar hela vägen till banken framöver och i många, många år framåt.

Anledningen: Hon har blivit miljonär – av misstag, typ.

Den 46-åriga småbarnsmamman bad om en billig skraplott som kostar drygt åtta kronor men fick av misstag en annan, mycket dyrare, lott av kvinnan i kassan.

Därefter använde Oksana Zaharov lotten som bokmärke i böcker innan hon till slut bestämde sig för att faktiskt skrapa den.

Och det var ett bra beslut.

Det gick ju bra ändå...

Oksana Zaharov vann motsvarande 40 miljoner kronor.

– Jag vinner aldrig något. Jag var helt säker på att vinnarlotten var fejk. Det var inte förrän jag tog med den till butiken som jag förstod att den var på riktigt, sa Oksana Zaharov under en presskonferens i förra veckan.

De 40 miljoner kronorna kommer att fördelas över 19 årliga utbetalningar runt 2,1 miljoner kronor samt ett par mindre klumpsummor.

Vad Oksana Zaharov ska göra med pengarna?

Bland annat ta med familjen på semester till Bahamas, samt lägga undan en hel del pengar till barnens respektive sparkonton inför framtiden, enligt Fox News.