Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Skulle parkera kundens Porsche – då gick allt fel

Den lyxiga porschen lyckades parkera under stadsjeepen.
Foto: KAMERA ONE

Hade du en tuff morgon? Säkert var den inte lika illa som för den här australiska parkeringsvärden – som lyckades ställa till det ordentligt.

Jonathan Bouzaid blev vittne till hela händelsen.

Vi vet alla hur det känns att ha en dålig dag på jobbet. Det kan den sannerligen den här parkeringsvärden i Australien relatera till, som under fredagsmorgonen, lokal tid, verkligen lyckades ställa till det.

Den anställda på hotellet Hyatt Regency i centrala Sidney hade i uppgift att parkera en Porsche Carrera, när plötsligt åskådaren Jonathan Bouzaid, blev vittne till den dråpliga scenen, rapporterar CNN.

”Måste ha fått panik”

Enligt honom ska bilen stannat lite för nära en orange stadsjeep, och snuddat den med fronten – men plötsligt fått panik.

– Han måste ha fått panik och gasat på, vilket ledde till att Porschen åkte under den orangefärgade bilen, som sedan knuffat in den vita bilen i stolparna, beskriver Jonathan Bouzaid för CNN.

– Jag tror inte parkeringsvärden var medveten om kraften i en Porsche, fortsätter han.

Aj då...
Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN

Den lyxiga Porschen av modellen Carrera kan gå från noll till hundra på mindre än fem sekunder, skriver CNN, och rapporterar att den olycksaliga parkeringsvärden behövde klippas loss från vraket.

Några skador ska han dock inte ha åsamkats, men skickades hem för att vila, enligt Camilla Cooper, talesperson på hotellet.

Ingen skadad

Olyckan håller nu på att utredas, och hotellet jobbar tillsammans med ägarna av alla tre bilar – som samtliga skadades – att lösa ut försäkringspengar.

Vittnet Jonathan Bouzaid såg hela händelseförloppet från sin egen bil där han satt, som lyckligtvis klarade sig undan skador.

Han kunde i stället roa sig åt den makabra situationen och lade upp flera foton på Instagram, skriver CNN.