Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Whitney samlade ihop alla oönskade dick pics hon fått – och anordnade en utställning

Det finns olika sätt att bemöta sexuella trakasserier på, fråga bara Whitney Bell från Los Angeles i USA.

Efter att ha fått ett 10-tal oönskade penisbilder från random killar började hon fila på en hämnd. En hämnd som kan vara något av det smartaste i dic pic-världshistorien.  

Nutidens teknologi har gjort det möjligt för män att skicka bilder på deras penisar i tid och otid. Även om det självklart finns många stunder då en penisbild är kul att få, så är det många av oss som (tyvärr!) fått utstå en och annan oönskad penis i våra inkorgar. 

En av dem är Whitney Bell från Los Angeles i USA. Under några år började hon spara på dick pics hon fått för att slutligen göra något kreativt med dem.

När hon kommit upp i ett femtiotal hörde hon av sig till fler kvinnor och män som kunde tänkas bidra med egna bilder de fått skickade till sig. I våras hade utställningen premiär på ett galleri i LA där alla 200(!) penisar ramades in och sattes upp på "vardagsrumsväggar". 

 1. I en intervju med tidningen Vice förklarar Whitney vad som låg bakom idén. 

  – Det är inte det att jag hatar kukar, eller män heller för den delen. Jag kan verkligen uppskatta en fin penisbild. Däremot uppskattar jag inte sexuella trakasserier, säger Whitney Bell till Vice.  
 2. Utställningen valde hon att döpa till "I didn't ask for this: A lifetime of dick pics"

  Bilderna som visades upp hade Whitney samlat in från alla möjliga appar, men främst på Snapchat och via Instragrams direct messages. För Vice berättar hon vad hon tycker om bilderna:

  – Alltså, några av dem är väldigt bra tagna. Det ser nästan ut som konst, haha, men de flesta är riktigt kassa. På många bilder ser det ut som att killarna försöker strypa sin penis när de håller i den, säger hon.  

  Utställningen pågick under några veckor och och fick bra respons från sina besökare. Whitney hoppas kunna sätta upp den igen i höst, förhoppningsvis på något annat galleri. 
 3. Så nästa gång du får en oönskad dick pic – gör som Whitney Bell! Svara "Tack för ditt bidrag. Din penis är nu med och tävlar om att komma med i min nästa foto-utställning 😀 "