Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Varför bryr sig så få killar om tjejers orgasmer?

Det börjar närma sig ett slut, fast det är bara jag som vet om det. När jag kommit börjar jag räta ut min kropp i sängen samtidigt som han är kvar i mig. Men i stället för att hoppa upp på alla fyra vänder jag mig om och kryper ner under täcket och säger godnatt.

Vi har legat fler gånger än veckor vi dejtat. Inte en endaste gång har han ansträngt sig för att ge mig orgasm, det är det bara jag som gör. Han tittar oförstående på mig och suckar fram en fråga jag inte lyckas uppfatta. Jag sluter ögonen och tänker att det är såhär det måste kännas att ha sex som man. In, ut, in, spruta, klart.

Heterosex är en av de mest ojämställda upplevelser jag varit med om i hela mitt liv. Till en början trodde jag att det var en slump att jag alltid lyckades ligga med killar som bara brydde sig om sin egen njutning. Allt eftersom tid och år passerat har jag dock insett att det snarare är en mall för standardligget än ett olyckligt undantag.

När jag pratar med tjejer som ligger med killar hör jag dem berätta samma orgasmlösa historier. Men när jag tar upp det här med män i min närhet: bekanta, ligg eller partners, möts jag av blanka ansiktsuttryck. Att prata om ämnet är som att förflyttas till ett annat universum: Ingen har hört talas om problemet tidigare. Alla är "bra killar" som brinner för att stimulera kvinnan till klimax, de skulle kliva över lik för att få en kvinna att bada i sina egna fontänorgasmer.

"Han kanske trodde att du kom?"

"Många tjejer har svårt att få orgasm"

"Du har bara legat med fel män"

Jag har varit sexuellt aktiv i över ett decennium. Vid 28 års ålder kan jag med prinsessan Estelles liv som insats garantera att jag inte legat med "fel" killar. Jag har legat med killar.

Hur kommer det sig egentligen att så få män som bryr sig om tjejers orgasmer?

Jag tänker på hur män i så många andra avseenden värnar om sina prestationer i sängen. De är nojiga över att kuken ska slakna, att den är för liten eller att de ska få utlösning för fort.
Men att prestera fram en orgasm hos den de ligger med, eller i alla fall ett försök till en, skiter de i. På den punkten har de ingenting emot att vara sämst.

Jag skulle kunna klippa ihop alla lama ursäkter jag hört och göra en sövande godnattsaga av dem. Och eftersom inga bortförklaringar passerar godkänt tänkte jag avrunda med två starka tips:

Om du inte vet om hon har kommit – fråga.
Om du inte vet hur du ska stimulera henne – kolla hur hon vill ha det.

Kram.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!