Svenska singlar svarar: Här är Sveriges sexigaste stjärntecken

Publicerad

Astrologi kan vara kittlande. Tusentals svenska singlar har undersökts för att ta reda på vilket stjärntecken som bland annat är sexigast, trognast och roligast. 

För många är astrologi en stor grej, trots att det inte finns någon direkt vetenskap bakom.

Dejtingsajten E-darling har nu undersökt 8 000 svenska singlars bild av de olika stjärntecknena, för att bland annat ta reda på vilket som är sexigast. Studien är baserad på data från sajtens personlighetstest, där användarna rankat sig själva i olika kategorier.

 • Alla stjärntecken är inte med på hetastlistan, där Skorpionen finns med hela tre gånger.

  Här är hela listan:

  Störst barnlängtan: Skorpionen
  Mest attraktiv: Oxen
  Roligast: Skorpionen
  Trognast: Lejonet

  Mest intelligent: Lejonet
  Störst sexdriv: Skorpionen
  Rikast: Fiskarna 
  Sexigast: Stenbocken

 • Är ditt stjärntecken med? Kolla på bilden från E-darling.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag