Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Mona: ”Wow, vilken man - men han var ju min svärfar”

När Mona träffar sin svärfar för första gången slår det gnistor.
Foto: Shutterstock

Förstulna blickar utanför stallet, passionerade kyssar och hemlighetsmakeri.

Mona, 40, ser tillbaka på en het sommarflirt med sin svärfar.

Det här är hennes berättelse.

När vi träffades för första gången kände jag hur det ilade till i underlivet. Han var lång, bredaxlad hade svart bakåtkammat hår och en silverring i ena örat. Det här var alltså svärfar, som jag bara sett på bild innan. Han var sexigare i verkligheten och jag skämdes för mina tankar. 

Det var något med hans öppna leende som överrumplade mig. Min pojkvän, sedan ett halvår tillbaka, och jag var och hälsade på hans föräldrar på en liten ort i södra Sverige. Det var dagen innan midsommar och vi hade åkt tåget och var varma och trötta. Hans hand var stor, sträv och varm, och för någon sekund kände jag mig som en liten, blyg flicka. Vi skakade hand och växlade artighetsfraser och jag visste inte var jag skulle fästa blicken, så tilldragande var hela hans uppenbarelse. 

Svärfar tittade med en märklig blick

Han lyfte med lätthet upp våra resväskor och slängde in dem i bilen. Det märktes att vi var på landsbygden, bildäcken hade intorkad hästskit och bitar av gul halm stack ut här och var. Jag satte mig där bak och försvann i väg i tankarna medan de pratade med varandra, far och son. Då och då tittade jag hastigt in i backspegeln och mötte genast hans blick. Under de fyra milen vi körde tittade jag ut genom fönstret, mil efter mil av hästhagar och öppna fält, knappt några hus. 

När vi svängde in på deras gård såg jag hundarna min pojkvän berättat om, hästarna i hagen längre bort, och skogen där min pojkvän lekt som liten. Min killes mamma kom ut genom huset och vinkade ivrigt och hundarna skällde och rusade fram till bilen. Kramar, kindpussar, viftande svansar och sen var det middag. Jag tog en snabbdusch och smet in på rummet där vi skulle sova. Då såg jag svärfar några meter bort. Han stod och tittade på mig med en märklig blick, som om han för en sekund frusit fast. Sen log han och höjde handen och jag sa fånigt ”hej, hej!” och gick in på rummet. 

Middagen var trevlig och jag trivdes verkligen med båda svärföräldrarna, de var lättsamma och tyckte om att prata och frågorna haglade om mig och mitt liv. Efter några glas vin var jag lite smårund om fötterna och skrattade mycket. Det blev tidigt i säng den kvällen och jag somnade direkt. 

LÄS MER: Helene, 54: ”Jag dejtade fem män samtidigt” 

Upphetsningen slog med full kraft

På morgonen vaknade jag tidigt och tittade ut. Solen sken och björkarna utanför svajade lätt.  Jag bestämde mig för att ta en promenad och se mig omkring, kanske plocka blommor. Från stallet hördes skrapande från hovar och jag gick dit. Tre par hästögon tittade nyfiket på mig och jag gick fram och klappade dem. 

”Fina va?” hörde jag en röst bakom mig, svärfars. Jag blev så rädd att jag säkert hoppade i luften och han skrattade högt. 

”Ja, verkligen fina hästar”, flåsade jag till svar. 

Då tog han min handled, lyfte upp handen mot sin mun och kysste den mjukt och försiktigt.

När han kom närmare kände jag hans värme och jag stod helt stilla när han smekte min kind. Upphetsningen slog till med full kraft och jag fick bita mig i tungan för att inte stöna till. Vad var det som höll på att hända och varför stod jag kvar? Varför gick jag inte i väg, ut på den där promenaden. ”Du är också fin, jag är så glad att grabben träffat dig”, han och log brett. Jag visste inte vad jag skulle säga och började vända mig bort. 

Då tog han min handled, lyfte upp handen mot sin mun och kysste den mjukt och försiktigt. Jag tappade fattningen, det här var min svärfar, det här var inte rätt. Men kroppen lydde inte mig, jag stod naglad i golvet när han började kyssa mina läppar. Jag kunde inte stå emot och upplevde den mest himmelska kyssen. Ett hundskall avbröt oss och jag hoppade till igen, men han log lugnt, som om det vi gjort var helt naturligt. 

Jag gick i väg och tog en rask promenad för att skingra de förvirrade tankarna. Vad var det som hade hänt? Var jag helt galen? Och han, vad höll han på med? 

LÄS OCKSÅ: Charlotte, 39: ”Jag har slagit mina pojkvänner”

Vansinnigt bra sex

På kvällens midsommarfest på en gård längre bort bjöd han upp mig för en dans. Min pojkvän nickade ivrigt att jag skulle dansa med pappa. Jag tror svärfar höll koll på när någon såg och inte, för med jämna mellanrum kramade han till min rygg och la kinden lite för nära min. Värmen från hans kropp fladdrade mot mig och jag kände åtrån ta fart igen. 

Dela med dig av din historia

Varje människa bär på en historia. Det är ett känt uttryck och det tänker vi ta fasta på.

Vi vill höra din historia.

Du kan berätta om vad som helst, om ett förhållande som inte riktigt blivit som du hoppats, om hur sjukdomen förändrat livet, om dina möten med det övernaturliga, om dagen du hade änglavakt, om kärlek och otrohet, kanske om den bästa dagen i ditt liv när det där speciella hände.

Och det behöver heller inte vara så där väldigt speciellt, kanske bara en liten solskenshistoria om hur ni möttes en gång eller om den där härliga semestern, eller mötet ni aldrig glömmer.

Du får naturligtvis vara anonym. Men vi behöver ändå ditt namn och ett telefonnummer för att kunna nå dig. Det kommer dock aldrig att visas för någon annan.

Skriv till oss på adressen:

Läsarberättelser Söndag,

Expressen

105 16 Stockholm

Vill du skicka ett mejl så går det också bra. Du kan skriva till: lasarberattelser @expressen.se

Efter dansen tackade jag för mig och gick in på toaletten för att andas. Sen bad jag min pojkvän att köra hem mig, sa att jag inte mådde så bra. Han skulle dra i gång en line-dance, och frågade om det var okej om hans pappa körde hem mig. I bilen var jag nervös och sneglade på hans stora händer. När han stannade utanför huset för att säga god natt, tog han båda mina händer igen och kysste varenda finger. Jag blev helt yr av kåthet och stapplade ut och upp för trappan till huset. 

Den natten hade jag och min pojkvän vansinnigt bra sex, kanske kryddad av mitt lilla äventyr. Det hände ingenting mer och jag höll mig vid min pojkväns sida tills vi skulle åka hem. Hoppas vi ses snart igen, ropade svärfar, men en busig glimt i ögonvrån.

Mona, 40, berättat för Anne Haavisto